Voorbereiding Filipijnen - Reisverslag uit Brugge, België van Bart Morent - WaarBenJij.nu Voorbereiding Filipijnen - Reisverslag uit Brugge, België van Bart Morent - WaarBenJij.nu

Voorbereiding Filipijnen

Door: Barthes

Blijf op de hoogte en volg Bart

27 Maart 2008 | België, Brugge

Eindelijk na veel zoeken, een geschikte "reis" blog gevonden om mijn reis memoires neer te kunnen pennen.

Intussen zijn we al gestart met de voorbereidingen. Na Thailand, Indonesië, Cambodja en Vietnam heb ik dit jaar beslist om naar de Filipijnen te reizen. Het wordt een combinatie van op-je-luie-krent-op-het-strand en duiken in low budget stijl. Intussen heb ik al mijn ticket richting Manila gekocht.

De reis begint op 29 sept in Brussel - Londen - HongKong - Manila. De terugreis is gepland voor 12 november (als ik al terug kom).

Dit jaar zonder reisgezel, niet dat het vorig jaar niet plezant was met Annelies maar het lijkt mij toch leuker om volledig vrij te zijn.

Heb ook naar jaarlijkse gewoonte al de Lonely Planet gekocht waar er nu lustig in gelezen wordt en waarin ik stilaan mijn reisroute uitstippel....

Eén ding is zeker, ik wil zo veel dingen bezoeken dat ik helaas moet vaststellen dat er tijd te kort is. Ik heb nu eens 7 weken.

• 27 Maart 2008 - 19:03

Geert :

7 weken ,man man lijkt me leuk !!

• 20 April 2008 - 19:48

Elien(tje):

7 WEKEN ??? sebiet komt ge terug als halve filipilie !!!
    En dan nog alleen !!! goe zot zu !! maar ja ge moet alles proberen int leven en ervan genieten nu het nog kan ! groot gelijk.
    Have fun , ben benieuwd naar het reisverslag

• 05 Mei 2008 - 23:26

Patricia:

aha leuk ne blog, ben benieuwd naar jouw reisverhalen.. Keep on tripping

groetjes uit argentinie.