Morgen naar Palau - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van Bart Morent - WaarBenJij.nu Morgen naar Palau - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van Bart Morent - WaarBenJij.nu

Morgen naar Palau

Door: Barthes

Blijf op de hoogte en volg Bart

02 Oktober 2008 | Filipijnen, Manilla

Morgen is het zo ver en vertrek om 22.10 naar Palau. Het heeft mij veel zweet, tefoongesprekken en vooral geld gekost (160 dollar)om mij vlucht te herboeken.

vandaag wat rondgehuppeld in Manila (Makati, roxas boulevard). In Ermita een SWAT team tegengekomen. Na wat babbelen wou Ibanez (Sharpshuter met M4 machnepisteel) met mij op de foto. Intussen nog een vlucht geboekt van Manla naar Coron (Palawan) voor 12 oktober.

• 02 Oktober 2008 - 10:51

Nolfie:

Slurf,

Wat is dat daar op dienen foto met dienen skerpskutter?? Verdoken reclame voor onze diensten? :-)

• 02 Oktober 2008 - 18:20

Pierre De Liermans:

Hoi Diving Tom...
    WIj zijn ondertussen aan het nagenieten van onze Egyptereis. Daarnaast vinden Caroline, 'The Kids en ik het wel leuk om samen je reisverslag te lezen! Zeker onze 2 gangsters vragen ons uitleg bij het zien van de foto's. Weet dus dat je fans hebt! (3 en 5 jaar) Groetjes van ons.

• 02 Oktober 2008 - 19:57

Het Thuisfront:

het is leuk om je reis te kunnen volgen via je website! Hier is alles OK.
    Groetjes, Frank, Ann, Sofie, David en Fientje