Nog 8 dagen.... - Reisverslag uit Brugge, België van Bart Morent - WaarBenJij.nu Nog 8 dagen.... - Reisverslag uit Brugge, België van Bart Morent - WaarBenJij.nu

Nog 8 dagen....

Door: Barthes

Blijf op de hoogte en volg Bart

19 September 2008 | België, Brugge

Intussen komt de vakantiestemming volop op gang. Ik ben bezig met de laatste voorbereidingen aan het nemen zodat alles in de Filipijnen op wieltjes loopt.

Ik heb heel wat medicatie; ja zelfs naald en draad mee. Je weer nooit wat er mij kan gebeuren hé. Ik heb nu eenmaal een reputatie op dat gebied.

Mijn duikgerief is ook al gedroogd (nu heeft het eens de kans om te drogen) en netje weggestopt in de koffers.
Ik tel de dagen lekker af..

• 19 September 2008 - 16:43

Pilip Mostaert:

Tja voor mij nog 11 dagen, lol. Ik tel ook af. Veel succes en plezier alvast, check nog eens negros navigation voor palawan want ik vrees dat zij geen ferry hebben die richting in oct. groeten

• 19 September 2008 - 17:06

Peter:

jups Bart maak er het beste van,net 4dagen terug v/d Philippines.
    Grts
    Peter

• 20 September 2008 - 07:32

Thierry:

Ik vertrek morgenmiddag pas. Nog net de tijd voor een duik om het niet af te leren. Dat kan toch niet dat jouw duikgerief droog komt. Alvast het beste daar en tot binnen 8 weken.

• 20 September 2008 - 07:32

Filip Craey:

Tof, ik kom je hier zeker eens begroeten

Have Fun en Dive Safe