Back in Hell
Door: Barthes
Blijf op de hoogte en volg Bart
11 Oktober 2008 | Filipijnen, Manila
Vrijdag 10 oktober
Opgestaan met een kater van hier tot in Parijs maar leve de Daflagan. Vervolgens de Clamfarm bezocht. Hier kweken ze babyclams die dan uitgezet worden en na een aantal jaar geoogst worden
Dan naar Palau Aquarium – een centrer omtrent het zeeleven in Palau. Het was best wel intertessant
Om 15.00 uur vertrokken naar de luchthaven en daar Bradley ontmoet (een van de powerdrinkers) die mij een policeshirt gaf...
Ingecheckt en vervolgens omstreeks 21.00 uur geland in Manila. Welcome back in hell. Alle nodige stempels etc en dan jeepney, 5 min wandelen, LRT genomen en dan weer 10 min te voet naar GH.Ingecheckt en direct naar mijn bed
11 Oktober 2008 - 06:24
Fred:
hey ,mooie reizen zeg,ik zie dat je je goed ammuseert daar,toffe duiken en mensen,geniet er maar van,het is zo voorbij jammer genoeg
de ballen
fred